Wij  staan voor persoonlijke aandacht, zodat jij resultaten behaald die een grote impact op je leven hebben. 

Persoonlijkheid vinden we belangrijk. Alleen op deze manier kunnen we maatwerk leveren. Bij ons kom je niet voor voorgekauwde training,- en/of eetschema’s. Bij ons draait het om jou. Jouw levensfase en in welke situatie je ook zit. Denk aan:

een papa of mama die weer meer energie wil
een ondernemer die meer aan zichzelf wilt werken
een ’thuiswerker’ die graag wat zou willen afvallen en niet de hele dag wilt zitten
een senior die weer beter wilt gaan slapen
etc. etc. etc.

Welke hulpvraag je ook hebt, hoe oud of jong je ook bent en in welke levensfase je ook zit. Bij ons draait het om jou.

Wij zijn 2 personal trainers waarin we een persoonlijke relatie belangrijk vinden. Als je bij ons komt, dan behaal je resultaten waarvan je dacht of je zo ooit had kunnen halen. Je hebt energie voor 10 en je bent weer de ‘baas’ over je eigen lijf!

Groetjes,
Merwin & Jennifer

Merwin Bierlee

 

Van jongs af aan wist ik al, ik wil later iets met sport gaan goed. Dit is nooit veranderd. Een grote interesse die er later is bijgekomen is het verbeteren van iemands kwaliteit van leven en vanuit daaruit is Personal Trainingsplan ontstaan.

Ik ben 32 jaar oud en samen met Jennifer hebben wij 2 prachtige meiden Jindy en Lauren. Hobby’s van mij zijn wielrennen en mountainbiken maar ik vind het ook heerlijk om het avontuur op te zoeken doormiddel van een actieve vakantie (ook al doen we dat sinds de komst van de kinderen te weinig).

Vanuit mijn middelbare school ben ik naar het sport & bewegen gegaan. Uiteindelijk heb ik in 2013 een eigen bootcamp-clubje opgezet in Dronten en vanuit daar ben ik mij meer gaan interesseren in het fitness en gezondheid vak. Via verschillende organisaties waarvoor ik gewerkt heb, heb ik gaandeweg steeds meer kennis mogen op doen om uiteindelijk voor mijzelf te kunnen beginnen.

Ik haal ongelofelijk veel energie uit coachen van mensen om hun doelen te behalen. Ook haal ik veel energie uit het ondernemen. Ik gebruik mijzelf dan ook graag als voorbeeld. Als ik goed voor mijzelf zorg, dan schiet mijn creativiteit de lucht in zodat er wel 10 nieuwe ideeën kunnen ontstaan. En ik weet zeker dat iedereen ook zal ervaren op zijn of haar manier. En precies dat, gun ik iedereen!

Jennifer Bierlee

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor jou?

Bekijk dan onze trajecten of laat je adviseren door één van ons in een persoonlijk gesprek

EERLIJKE REVIEWS

“Merwin heeft mij klaargestoomd voor de Alpe d’huzes”

Merwin heeft mij klaargestoomd voor de Alpe d’huzes. Mede door zijn deskundige aanpak heb ik mijn doel gehaald om 6x de berg op te gaan! Verder is Merwin een geschikte peer; ook vrij belangrijk als je elkaar 2x in de week ziet.

44 – Makelaar

“Merwin is lekker down to Earth met een ‘doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg’ mentaliteit

Merwin is enorm gekwalificeerde en ervaren trainer. Zowel in teamverband als in personal-training is hij een kei! Ik heb Merwin al een aantal jaren als trainer. Hij weet als geen ander de technieken en hoe dit over te brengen. Bij blessures of zwakke plekken heeft hij altijd een goed alternatief paraat zodat trainen altijd mogelijk blijft. Merwin weet je altijd te motiveren om grenzen op te zoeken en te verleggen. Hij doet dit op een speelse en sportieve wijze. Merwin is lekker down to Earth met een “doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg” mentaliteit. En juist die mentaliteit maakt dat je als sporter je veilig en vertrouwd voelt om grenzen op te zoeken en te verleggen en zo je doelen te bereiken. Bij Merwin ben je als sporter echt in goede handen!

39 – Communicatie adviseur

Enthousiast geworden?

Plan een intake

CONTACT OPNEMEN