Ik durf te garanderen dat je bij ons 100% resultaat gaat behalenBegin dit jaar ben ik van start gegaan om het 6 domeinen model toe te voegen in onze waarde van Personal Trainingsplan. En ik zeg met volle overtuiging: dit is een model om U tegen te zeggen. Uiteraard ben ik dit model direct gaan toepassen op mijn huidige klanten om meer impact te maken op hun leefstijl. En wat blijkt, de resultaten wat behaald worden zijn ongekend.Waar ik voorheen focuste op voeding, een beetje slaap/herstel en voornamelijk training. Kijken we nu veel dieper dan alleen de hulpvraag. Doormiddel van een uitgebreid en persoonlijk onderzoek gaan we dieper in op hoe je huidige levensstijl op dit moment is en hoe dit zich gevormd heeft, waar de hulpvraag vandaan komt en bij welke domeinen nog flink winst te behalen valt.

De 6 domeinen zijn:
       Immuunsysteem
       Voeding
       Beweging/sport
       Slaap
       Ademhaling
       Stress

 

Een voorbeeld:

Wat je veel ziet bij Personal Trainers en sportscholen (en wat ik in 2021 ook nog deed ;)) is dat we met nieuwe klanten willen weten wat hun doelen zijn, of er blessures zijn, of ze eerder getraind hebben en ga zo maar door. Na deze (korte?) intake gaan we direct aan de slag met trainen, want als we gaan trainen/sporten dan worden we fitter, toch?

Natuurlijk worden we op dat moment fitter dan en voelen we ons energiek na de trainen. Maar als we het kritisch gaan bekijken, behalen we écht ons doel? Behalen we echt ons resultaat op de weegschaal en zo ja, kunnen we ons gewicht behouden? Zijn we de hele dag energiek, ook op niet sportdagen?
En juist hierin willen wij bij Personal Trainingsplan een stapje in verder gaan. Om uitgebreid te onderzoeken of sporten nou echt de eerste grote stap is om te nemen. Of we niet eerst moeten focussen op onze kwaliteit van slaap en ons stress-level etc.?

Daarom durf ik nogmaals te zeggen dat dit een model is om U tegen te zeggen. Als we doormiddel van dit model kritisch naar jouw leefstijl gaan kijken, kunnen we ook gerichte stappen ondernemen om energieker en fitter te worden. Resultaten die een grote impact zullen hebben op jouw leven!

Dat durf ik eenieder te garanderen!

Merwin